onsdag 6. oktober 2010

Bohus - mer enn bare møbler.....

Bohus er en butikk som jeg sjelden er innom. Ikke fordi at den ikke har varer som appelerer til meg, men den ligger litt utenfor "alfarvei" for min del - så jeg glemmer rett og slett at butikken kan være et alternativ når man er ute etter spesielle ting. Var innom Bohus i går, og butikken var full av flotte og spennende varer. Må nok ta meg en handletur dit ganske snart:)


Flotte sinkhus til en billig penge.

Garderobeknagger
Kjempe lekker skinnpuff:)


Da er det bare å finne nærmeste Bohus butikk
- LØP OG KJØP:)

2 kommentarer:

  1. For en utrolig søt kjole i det forrige innlegget. Likte stoffet veldig godt. Du lurte på hvor jeg fant alle skattene mine. Jeg er jo heldig og har fått en del fra slekt og familie. Ellers så er jeg fast innventar på auksjoner, samlermesser (det siste Lottefatet kom fra en samlermesse i Trondheim), bruktbutikker og loppiser. Jeg går nesten ikke på andre butikker :) Ser også etter ting som venner og bekjente samler på. Det er jo såååå gøy å dra på skattejakt.
    Ha en super dag.

    SvarSlett
  2. Har du vært på auksjoner på Klett samfunnshus? Det er ganske ofte. Der kan man finne mye om man orker å sitte :) Visning først. Sjekk Adressa. Det er en i kveld med Andersen (han som har bruktbutikken i Kongensgate). Jeg synes auksjoner er kjempestas :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar til meg:)
"Gode ord er bedre enn gull"

Related Posts with Thumbnails