torsdag 7. oktober 2010

Bokser til oppbevaring av ting og tang

Jeg har en noen gamle bokser som jeg bruker å oppbevare diverse ting og tang i. Alt fra telys, tresleiver, teposer, tegnesaker og div spill har funnet veien til en eller annen boks. Boksene er et smykke i seg selv, og jeg er veldig glad i disse kjære minnene fra min barndom. Noen av boksene brukte min mormor som kakebokser, mens den orange boksen med rosa/brun blomst brukte min mor til å ha sukker i :)4 kommentarer:

 1. Så mange fine bokser. Den øverste kjenner jeg igjen motivet på, mamma har en rund sånn. Jeg har bokser til ting overalt...

  SvarSlett
 2. Kjempefine bokser! Det er ekstra artig å ha gamle ting som har vært i familien og som en husker fra en var barn. Det synes hvertfall jeg, og ja, det er fra hytta i Efjord jeg har lagt inn bilder.

  Ha ei fin helg :-))

  SvarSlett
 3. Åh, den Disney boksen var fiiiiiin. Jeg fant en til i går. Ha finfin fredag.

  SvarSlett
 4. Hei du:)

  For en fiiiin blogg du har! Helt fantastisk:) Mange fine bilder, også så mange fine skatter du har!!:) Skatter er noe vi elsker, og har mye om på bloggen vår:) Vi likte bloggend din utrolig godt! La oss til som følger med en gang! Håper det går bra? Vi blir alltid veldig glad for nye følgere, så håper du også blir det:)

  Klem:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar til meg:)
"Gode ord er bedre enn gull"

Related Posts with Thumbnails