fredag 5. november 2010

Amsterdam neste....

Beklager så mye at det har vært stopp i bloggingen en stund. Jeg tar for tiden etterutdanning i forbindelse med jobben, og nå i disse eksamenstider er det kun faglitteratur som har blitt prioritert.I neste uke reiser jeg til Amsterdam på studietur, og jeg trenger HJELP fra dere:)
Jeg skal bo i nærheten av sentralstasjonen, og jeg tar gjerne i mot gode forslag til hvor man bør shoppe sentralt i Amsterdam. Blir en del faglig innslag på dagtid, men jeg håper og tror at det blir tid til å shoppe litt på ettermiddagen - gjerne herlige barneklær, ting til hjemmet, juleklær til meg selv - og ikke minst SKO til liten og stor.....

Alle forslag mottas med takk:)

3 kommentarer:

 1. Hei,

  Det blir nok stas med en Amsterdam-tur :) Dessverre er jeg lite bereist, og kan derfor ikke anbefale shoppingsteder. Bare ønske deg en riktig god tur :)

  Renate

  SvarSlett
 2. Jeg har heller ikke vært i Amsterdam, men det skal visst være en riktig flott by så det blir helt sikkert en opplevelse.
  Fant dette på nettet:
  De små, spennende butikkene ligger i sidegatene til hovedkanalene: Prinsengracht, Keizersgracht og Herengracht, og spesielt i Jordaan. Se etter gater som Prinsengracht, Elandsgracht, Marnixstraat og Brouwersgracht. Den delvis nyrenoverte bydelen de Pijp, rundt Ferdinand Bolstraat og Sarphatipark, er ofte regnet som "det nye Jordaan".
  Gleder oss til blogginnlegg og bilder fra reisen.
  Ha en flott tur!
  Klem, eva hanne

  SvarSlett
 3. Hei!
  Åh så spennende med Amsterdam-tur. Mannen min er fra Holland så jeg har vært en del i Amsterdam. På bloggen min ligger noen innlegg om Amsterdam, med linker. Og jeg vil absolutt anbefale De Kinderfeestwinkel i gaten Gerard Doustraat, og interiør-og gavebutikker i gaten Staalstraat. I gågaten ligger alle de store kjedene som Zara, og varehuset Hema. Anbefaler også markedet Noordermarkt. De negen straatjes (De ni gater) området i er også verdt et besøk. Denne nettsiden bruker jeg http://www.iamsterdam.com/ Lykke til!
  Ang tapetsering av settekassen, så kommer det an på om hvorvidt du kan ta ut hyllene eller ikke. Jeg har nettopp tapetsert en kasse der jeg kunne ta ut hyllene, og da risset jeg opp hullene og målte og klipte ut firkanter i rett størrelse. Jeg har også en kasse der hyllene er limt fast og da må jeg måle med et elastisk målebånd inn i hvert hull og så streke opp på tapeten og klippe/skjære ut.
  Ønsker deg en riktig god tur til Amsterdam, det blir sikkert koselig nå da det er kommet litt jul i butikkene.
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar til meg:)
"Gode ord er bedre enn gull"

Related Posts with Thumbnails