onsdag 5. januar 2011

Blogger og bruktbutikker

Siden jeg har tilhold i Trøndelag har jeg lyst til å nevne to blogger som drives av to bruktbutikker. Bruktbutikken og Containergirl (Bruktbo) holder til i henholdsvis Sør- og Nord Trøndelag. Hvis du bor i Trøndelag, eller plutselig skulle være på denne kanten av landet, anbefaler jeg at du legger turen innom disse to bruktbutikkene.


BruktButikken har som formål å fremme bevisste holdninger til ressursbruk i samfunnet, gjennom å legge til rette for ombruk og gjenvinning av brukbare gjenstander fra husholdning i eierkommunene. Butikken holder til i Melhus Kommune, og utslagsstedet ligger i Melhus sentrum. Butikken har også en avdeling på Støren, ca 3 mil sør for Melhus.BruktButikken drives i samarbeid med 7. klasseelever fra henholdsvis Gimse og Støren skole.

Bruktbo har to butikker. En her på Stjørdal og en på Levanger.

Containergirl driver bruktbutikken Bruktbo på Stjørdal Gjenbrukstorg. Butikken
har også en avdeling på Levanger.
Containergirl skriver bl.a. "Bloggen viser varer som har vært innom den lille røde butikken vår. Varer kommer det stadig vekk og butikken går aldri tom-og vareutvalget..? Nei, det vet vi ikke før leverandørene har vært her og levert ;)Varene dere ser her er ikke nødvenigvis å finne i butikken når dere kommer hit ;0) Butikken er 180 kvadrat og som dere skjønner er det begrenset med plass!."

4 kommentarer:

 1. Så gøy at du la ut link til butikken på Melhus , den viste jeg ikke om .Der må jeg innom :) Bruktbo er jeg jo innom stadig vekk ;)

  Ha en fin fin kveld Dortea :)
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 2. sier som Skjerstad:) Jeg er takknemlig for tips om Bruktbutikken på Melhus, dit skal jeg kjøre en dag:) Er innom Bruktbo bade støtt og stadig vi svigerinnene:)

  Onsdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Hei å hå!!!:)

  morsomt at du har lagt ut link til butikken!! :)
  *liker*

  visste ikke at du hadde egen blogg...men nå vil jeg nok komme snusende titt og ofte :)

  bare en mnd igjen ca...på bruktbutikken jeg nå...så avslutter jeg der og starter i blomster og interiørbransjen igjen. Spennende tid har det vært. men nå var kallet på noe annet kreativt der..:)

  ser deg kanskje på butikken igjen snart!

  hilsen fra guri bruktbutikken melhus :)

  SvarSlett
 4. Heisann! Så gøy at du vil følge meg:)
  Gleder meg til å bla i arkivet ditt, for her ser det ut som vi deler mye av den samme smaken;)
  Klem Christine

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar til meg:)
"Gode ord er bedre enn gull"

Related Posts with Thumbnails