søndag 20. februar 2011

VeggbildeNytt veggbilde har blitt produsert til veggen på stua.

Var så lei av bildet som har hengt over sofaen i en årrekke, og hadde lyst til å fornye litt. Det "gamle" bildet var et skikkelig kunstverk, så dette "nye" bildet kan nok sies å være en skikkelig kontrast! Kjøpte stoff på Ikea og lerretramme på Søstrene Grene. Med hjelp av en stiftemaskin, og noen hender ekstra (til å stramme stoffet),- ble bildet laget på en-to-tre :) Til opplysning så har Søstrene Grene billige lerretrammer. Jeg kjøpte den største rammen, 120x120 cm, og betalte 300 kr for den. Stoffet kostet 59 kr/m på Ikea. Samlet sum for bildet ble sånn ca 380 kr. En ganske så billig fornyelse!

Fin fin søndag til dere der ute i bloggverden!

4 kommentarer:

 1. Så smart :) Nydelig ble det , og sto veldig i stil til alt det andre du har der ;) Billig ble det også , Søstrene Grene er virkelig en herlig butikk , jeg kan gå lenge og drømme meg bort ;)

  Ha en koselig søndag :)
  Klæmma fra Janne

  SvarSlett
 2. Så spennende bilde du har laget da!
  kjempefint!

  Tenkte selv å ta turen inn til ikea for litt stoffer denne uka.Tenkte å ta fram en gammel kjenning igjen....men vi er ikke så veldig gode venner...*les symaskin*...vi får se..

  Takk for tipset ang. bloggtreff! Det skal jeg tenke på! Ei til her på Korsvegen som blogger(tina)Skal høre om hun også har lyst! :)

  SvarSlett
 3. Så koselig blogg du har.
  Kommer gjerne innom igjen.
  Klem Nina

  SvarSlett
 4. det var nydelig stoff på det fine bildet du har laget,kjempesmart!flott blogg!jeg legger meg til som følger:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar til meg:)
"Gode ord er bedre enn gull"

Related Posts with Thumbnails