onsdag 10. august 2011

Frøken solsikke

Solsikkefrøene som junior sådde tidlig i vår har spiret, vokst og atter vokst! Frøken Solsikke står majestetisk på verandaen og støtter seg til husveggen. Har ennå ikke mål hvor lang den er, men tipper at den er rundt 2 meter høy.

Junior og lillefrøken synes det er stas med den store blomsten - og er vi riktig heldig kan det hende at frk. Solsikke får seg en lillesøster om en dag eller to:)

3 kommentarer:

 1. Solsikke er en vakker blomst :) 2 m høy ! Ikke rart at barna er stolte ;) På en gård like ved der jeg bor , har de en svær eng med solsikker . Det er så fristende å ta bare 1 når jeg går forbi ;) Men jeg gjør det ikke altså ;)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Flott og GUL solsikke, da! Som en sol!

  Takk for skryt av headeren min :-). Har prøvd å finne ut størrelsen på den, men kan rett og slett ikke finne igjen bildet i arkivene mine! Så jeg vet ikke tallene. Jeg laget den i Picnik, som en montasje med tre bilder, og hadde vel egentlig ganske flaks mht størrelsen ;-). Men det er jo bare å prøve seg litt frem; lagre to-tre størrelser, og se hva som passer best ;-) Lykke til!

  :-)

  SvarSlett
 3. Hei Trine :)
  Jeg har en liten overraskelse til deg
  inne på bloggen min ღ Klikk HER for
  å se hva ;) Ønsker deg en fin søndag
  Klem fra Mette

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar til meg:)
"Gode ord er bedre enn gull"

Related Posts with Thumbnails