Oppskriften er fra en gammel utgave av matbladet "MAISON - Mat & Vin"
Ikke alltid like lett å få til en perfekt snurr.....
I oppskriften står det at Lussekattene skal stekes i 15 min på 250 grader.
Dette er alt for lang tid i min ovn. 8-9 minutter holdt for mine Lussekatter.
Ett lass med rundstykker ble det også tid til å bake. I går bakte jeg bl.a. 12 stk brød,
så nå begynner fryseren å fylles opp av gjærbakst:)
Har planer om å lage noe kakebunner som jeg skal fryse. Er det noe som har gode tips til hvordan man kan fryse kakebunner? Hvordan holder de seg pene? I aluminiumsfolie,
eller annen emballasje?
Tusen takk for hyggelige kommentarer her hos meg! Setter stor pris på at dere tar dere tid til å legge igjen noen ord:)
Fortsatt GOD SØNDAG!
Det er en deilig følelse å være litt på forskudd av & til, hverdagen er stressende nok som den er den.. :) Skulle bare ønske at jeg var litt flinkere til å være på forskudd, for som regel henger jeg laaangt etter, hehe..
SvarSlettNår jeg fryser kaker bruker jeg som regel bokser, men det er sikkert mange andre måter å gjøre det på også. Ønsker deg en fin 3.søndag i advent :)
Kjenner nesten gjærbakstlukta helt hit ;) Det er alltid kjærkomment å ha slike i frysen . Jeg bruker å pakke dem inn i "gladpakk", hvis kakebunnen er for stor for frysepose. Det går også ann å legge den på ei pappskive, slik at den holder fasongen.
SvarSlettKos deg i kveld :)
Klem fra Janne
Det er godt å være på forskudd...hadde også tenkt å bake lussekatter...elsker safran...men er som regel alene om det...iallefall i "heimen". Heldige deg som har så mye godt i fryseren allerede.
SvarSlettNyt den ubrukte uken
Klem fra Kristin