fredag 17. februar 2012

Buzzadorkampanje for Lego Friends

Som veldig mange andre bloggere er jeg en Buzzador. Det betyr at jeg har meldt meg frivillig til å teste ut forskjellige produkter og tjenester, mot å gi ulike former for tilbakemeldinger/rapporter (ikke tidkrevende) underveis og i etterkant. Det som er helt toppers er at dette er gratis:) Hvis du lurer på hva Buzzador egentlig er, og kunne ha tenkt deg å bli en Buzzador, kan du lese mer om dette HER.

Jeg meldte meg som Buzzador i høst en gang, og det nok en tid før jeg fikk invitasjon om å være med i en kampanje. Nå har jeg imidlertid fått invitasjon til å være med i en kampanje for en ny type LEGO for jenter, nemlig LEGO Friends. For noen dager siden kom det en ganske stor pakke i posten, inneholdende LEGO Friends med "Olivias Trehus". Gjett om lillefrøken ble glad da hun åpnet pakken?


Bare det at esken er lilla, får frem smilet hos lillefrøken:)


LEGO Friends er historien om Olivia som flytter til Heartlake City sammen med moren og faren sin. Her blir hun venner med fire andre jenter. Sammen bestemmer de seg for å danne en LEGO Friends Klubb. LEGO Friends finnes i 14 varianter. Pirsen varierer mellom kr 59,50 og kr 749.-. Du får kjøpt LEGO Friends på BRIO, Ringo, Yes- Vi leker, Extra Leker, Skalleberg og COOP OBS.


Lillefrøken har startet byggingen av Olivias Trehus. Dukkene i LEGO Friends har rundere former enn andre LEGO minifigurer, og er 5 mm høyere. De har samme bevegelsesevne og klo-lignende hender for å kunne holde på ting. De kan bruke samme hatter og klær som andre LEGO minifigurer. Totalt inngår 29 ulike profiler i Heartlake City.


Det er bare fantasien som setter begrensinger for hvordan man kan bygge opp "Olivias trehus". Lillefrøken likte spesielt godt at det var mange små detaljer som feks. marihøner, sommerfugler, fisk til kattepusen og mange villblomster.LEGO Friends hensikt er å bygge opp jenters sosiale ferdigheter med hverdagslige fortellinger i sosiale omgivelser. Dessuten vil LEGO Firends formidle at jenter kan bli akkurat hva de vil når de blir stor. Det er årsaken til at majoriteten av figurene er jenter.


Herlige små detaljer. 


LEGO Friends er absolutt å anbefale dersom du har unger som liker å bygge og leke med lego. LEGO Friends henvender seg først og fremst til jenter, men her hjemme hos oss var byggesettet like populært hos junior på 8 år. Han brydde seg ikke så mye om at dette var "jenteting", og syntes det var artig å kunne endre på hvor blomster, marihøner og sommerfulger skulle stå. I tillegg så gir "Olivias Trehus" rom for å lage sine egne historier rundt hva som skjer med Olivia og vennene hennes.


Lillefrøken har snart bursdag, og har jeg forstått henne rett, ønsker hun seg flere byggesett fra LEGO Friends. Topp bursdagsønske å ha på ønskelist:)


3 kommentarer:

 1. Tror jeg må sjekke ut denne Buzzador, for jeg hadde også blitt veldig glad om det hadde kommet Lego i posten til meg :D Meeeen, jeg er vel ikke akkurat i den målgruppen.
  Lego er så avansert nå i forhold ti da jeg var lita, men de blomstene husker jeg. Syntes de var det fineste av alt :)
  Ha en finfin helg.
  PS! Hørte at alle pengene som kom inn på skoleloppisen ble stjålet. Huff, utrolig trist.

  SvarSlett
 2. Jeg ville være buzador men så så jeg a man må ta bilde av barna sine og legge de ut som reklame. Det synes jeg ble litt feil egentlig, jeg er ikke så glad i å legge ut bilder av barna våre på blogger og facebook og slikt. Jeg er kanskje litt gammeldags som synes slikt er skummelt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Juliane - det er en ærlig sak å ikke vil legge ut bilder av barna sine i sosiale medier. Jeg har bevisst ikke brukt navnene til barna mine på bloggen min, i tillegg så var jeg selv en annonym blogger i lang tid før jeg begynte å bruke navnet mitt. Hva gjelder facebook så har jeg en god oversikt over hvem som får tilgang til både innleggene min og bildene som jeg legger ut. Jeg har brukt FB sine egne muligheter for å regulere dette. Selvfølgelig kan jeg ikke være 100% trygg på at bildene ikke faller i hendene til uvedkommende, men da er det i alle fall bilder som jeg selv valgt å publisere på nettet. Synes ikke at du er gammeldags! Du vil bare verne barna dine:)

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar til meg:)
"Gode ord er bedre enn gull"

Related Posts with Thumbnails