lørdag 21. april 2012

Tid for hage

Jeg må bare si det først som sist - jeg eier ikke "grønne fingre" - men likevel liker jeg å holde på med hagearbeid. I dag har jeg lagt dekkbark rundt buskene nedenfor plattingen vår:


Først fjernet jeg gammel dekkbark, ugress og løv. Deretter spadde jeg opp skillet mellom plenen og området der dekkbarken skal ligge. Dette området ble deretter dekket av vått avsipapir.
Avispapir skal visstnok hindre at ugresset vokser opp igjennom dekkbarken. Og hos oss vokser det myyye ugress, spesielt løvetann - kanskje ikke alle som kaller det for ugress, men men...


Så var det bare å fylle på med dekkbark. Jeg kjøpte 6 sekker dekkbark (totalt 350 ltr) på en av bygdas REMA butikker. For disse betale jeg kun 200 kr. Synes det var en veldig grei pris:)


Sånn ser det ut etter at 350 liter dekkbark er fordelt.


Ser dere "rulle steinene" som ligger på plattingen? Disse er superfine, og ligger der kun til mellomlagring. De skal nemlig brukes en helt annen plass ......viser dere i et senere innlegg. Plantet også noen påskeliljer i en trekasse som henger ved inngangsdøra.


Nesten hele familien hadde arbeidsdag ute i hagen. Lillefrøken og husbonden holder her på å lage noe som skal brukes nedenfor verandaen vår.....


Gårdshunden Trym lå hele dagen i bagasjerommet hvor han hadde oversikt over alt som foregikk på gårdstunet. Like greit det - kunne vel ikke ha bidratt så mye likevel:)


Fin fin lørdagskveld ønskes dere alle!

2 kommentarer:

  1. Det ble kjempefint :) Blir spennende å se hva de steinene skal brukes til :) Kjempefine bilder :)

    Ha en strålende søndag :)

    SvarSlett
  2. Takk for både smoothie tips og dekkbark tips :) Ikke hørt om det med vått avispapir før. Fint ble det hos dere. Jeg bare drømmer om fin hage, men det blir vel skikk på hagen vår en gang også :D
    Ha en fin uke.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar til meg:)
"Gode ord er bedre enn gull"

Related Posts with Thumbnails