torsdag 10. mai 2012

Farmen Kiosk

I morgen feirer verdens beste junior 8 år. Tiden flyr:) Lørdag er det utebursdagsfest med 15 kompiser - og når yr.no og storm.no melder dårlig vær, ja da lurer mamma'n på hvordan dette skal gå??? MEN vi vet å finne løsninger, dvs hvordan aktivisere 15 guttunger ute i dårlig vær. Vi er så heldige å bo på gård med to store låver. I den ene låven skal vi dekke langbord med skinnkledde sittebenker, så spiseplassen er i boks:) Når det gjelder den store aktivitetgreia, så tror jeg vi løser dette med denne - nemlig en egen "Farmen Kiosk":
Ideen om "Farmen Kiosk" fikk jeg hos min favorittblogger nr 1, Linda, Den gode feen:) I dette innlegget viste Linda oss denne vintage lemonade stand'en som du ser over. Bildet er hentet fra lilluna.com, og hele innlegget om hvordan denne stand'en ble til kan du lese i dette innlegget. Superfin ikke sant? Nå ble ikke vår kiosk like fancy som denne stand'en, men jeg tror den vil fungere ganske så bra:) Skal ta bilder av kiosken på lørdag, ferdig pyntet til fest, så får du se hvordan den tok seg ut i guttebursdagen:) Vi fulgte ikke tutorialen til lilluna.com da vi laget kiosken - vi tok rett og slett det vi hadde for hånden: 3 paller, noen plankebiter, en hobbyplate, litt maling, og en gammel voksduk - ganske enkelt, og null niks kostnader!Alle "Farmen Kiosker" med respekt for seg selv må jo selge mat og drikke, og salg skal det bli:) Både brus, pølser, popcorn, gele, fruktspyd, is og kakao skal selges over disk - og betalingen, ja den skal skje med heimelaga pengesedler. Tror jammen jeg må sette pengepressa i gang......sees snart igjen!

3 kommentarer:

 1. Himmel, så stilig...dette må da vitterlig bli århunderets guttebursdag...det er så artig å gjøre litt ut av bursdagsfeiringene, det er sånne bursdager som blir husket.
  Syns kiosken deres var like fin som den ferdigpynta...bare vent ungene blir så fornøyd.
  Lykke til.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Dette er jo bare dødskult!! Det kommer til å bli så utrolig bra, gutta kommer til å digge det!! Det må du legge ut bilder av!! Bra at dere har såpass med plass at dere kan finne på slikt, hadde vært verre i en liten bygård i Oslo for å si det sånn, hehe :)

  Ønsker dere en strålende helg :)

  SvarSlett
 3. Så kul ide' !!
  Regner med guttene koste seg kjempemasse med denne kiosken!

  God helg til deg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar til meg:)
"Gode ord er bedre enn gull"

Related Posts with Thumbnails