onsdag 23. mai 2012

Rabarbramodus....

Denne gang ble det rabarbrapai. Frisk dessertpai som smaker utrolig godt med en dæsj vaniljeis.
Oppskriften finner du her (forøvrig ett av mine første blogginnlegg her i blogglandia:) Rabarbraen her på Farmen har vokst seg kjempestor, så her er det i alle fall sesongen godt i gang:)


Nystekt rabarbrapai:)


Førbilde:
LAG- SMAK- NYT !!

6 kommentarer:

 1. Rabarbrapai mmm, jeg får vann i munn :)
  Gutta i huset har for tiden dilla på eplepai.
  Men når rabarbraen har vokst seg til her, så skal det bli både suppe og pai ;)
  Takk for oppskrift !

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Hei :) Den så bra god ut :)
  Nå har jeg lest meg nedover her, og du, så mange koselige innlegg! Superskjønn bunadsjente, og tøff 8åring! Den kiosken var jo bare så kul :) Den ideen må jeg lagre til ungene her blir litt større:)
  Nydelig bord du har fått tak i! Vi hadde et sånt da vi bodde i kollektiv. Godt at det var litt høyde på det syntes jeg :)

  :) ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Det er godt med rabarbra. Her er det lite rabarbra å få tak i, våren har knapt kommet i nord og det er langt fra sommerlige tegn. Snøen har forsvunnet men gresset har kun hint av grønt i seg for det meste er brunt og det er bare kaldt.
  Når jeg får tak i rabarbra tenker jeg å fryse ned i terninger slik at jeg kan bruke det til kakebaking senere, forske på rabarbra og lavkarbo-bakst ;)

  SvarSlett
 4. Åååå, så deilig den så ut, fin var den også! Her har rabarbraen bare svunnet hen, og det ser ut for at nye planter må anskaffes. Rabarbra i mange "fasonger" er nydelig!
  Ønsker deg ei super pinsehelg.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 5. Hei Hei, beklager kjempetregt svar fra meg. Du lurte på om butikken var åpen i pinsa. Jeg har vært veldig dårlig til å informere om åpningtider og har ikke klart å få satt opp en ny lappe. Jeg åpner dersom du sender en sms til meg eller ringer. Vi er hjemme i pinsa så det er ingen problem :-) bare superhyggelig!! :-) .

  Ha en super lørdagskveld!! Hilsen Anita

  SvarSlett
 6. Glemte tlf nr, det er 45 28 23 23 :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar til meg:)
"Gode ord er bedre enn gull"

Related Posts with Thumbnails