tirsdag 10. september 2013

Hula "Bula"

Lillefrøken og junior har lenge ønsket seg en egen plass hvor de kan sitte og se TV, eller spille TV-spill, uten av vi vokse forstyrrer dem (les: snakker høyt med hverandre for å overdøve støyen fra TV'en:). Nå har ikke vi et hus hvor det er så mye ledig plass å ta av, eller retter sagt, det fins ikke ledig plass i det hele tatt - så det å lage en TV-stue ut av intet, er litt av en utfordring!

MEN - hva gjør man ikke for å oppfylle ønsker til sine barn? Jo, man svinger seg rundt med hammer og brekkjern, river en klesbod/rotekott, fjerner noen trådhyller, kaster gammelt skrot jeg ikke ante fantes, og fyller søppelsekker til Fretex - og VIPS så er gangloftet oppe i 2.etasjen omgjort til en slags loftstue. Ja, til en slags loftstue! Ikke store plassen å skryte av, ikke noe dagslys, ikke plass til sofa eller bord, men rett og slett en hule som har fått navnet "Bula" ! Nå mangler vi bare en TV på veggen så er alt i boks.

Tror jeg har lykkes med prosjektet, for i går kveld spurte junior om han kunne få overnatte i "Bula", mens lillefrøken gjerne ville flytte rommet sitt ut på gangloftet :)

Trådkurver er plassert bak en forheng (stoff fra IKEA)
Saueskinn fra IKEA, stoff til ulveputa er kjøpt på Stoff og Stil.

 Ikke akkurat store plassen, men lunt og hyggelig:)


Gammel stol kjøpt på bruktbutikk, og en gammel trekasse fra
"Ofoten Meieri". Sinkhus fra Walther & Co er plassert inni trekassen.


Før-bilde: Omriss av hvor kottet var tidligere. 
Vegger og tak er malt hvitt, og gulvet har blitt lakket.

Følg meg gjerne på Instagram: toterholmIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar til meg:)
"Gode ord er bedre enn gull"

Related Posts with Thumbnails